02 Ekim 2019,?14:39 -?Anasayfa // GÜNCEL HABERLER Haberi yazdır

Oybirliğiyle karar alındı

Oybirliğiyle karar alındı...

  • Facebook Paylaş


  • Twitter Paylaş



Uğur Işılak’ın adı Kültür Merkezi’ne verildi.

Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısında, hemşehrimiz sanatçı Uğur Işılak’ın adı Kültür Merkezi’ne verildi.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Çelik; “Kültür Merkezleri bir ilçenin, bir yörenin kültürünü yaşattığı, insanların kaynaştığı, insanların iletişime geçtiği alanlardır. Bugüne kadar bir Kültür Merkezimiz yoktu. ?uanda bir Kültür Merkezimiz var. Geçici kabulünü de aldık. Bizler için de önemli olan, kişiliğiyle, kimliğiyle, sanatıyla Türkiye’ye malolmuş hemşehrimiz Uğur Işılak’ın isminin verilmesi için ortak olarak önerdiniz. Böyle bir inceliği gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Hem Kültür Merkezi’nin daha aktif kullanılması hem de bir hemşehrimizin adının Kültür Merkezi’ne verilmesi hem güzel hem de anlamlı bir olay. İnşallah ilçemize, hemşehrimize sanat adına hayırlı olsun? dedi ve Kültür Merkezi’nin, “Uğur Işılak Kültür Merkezi? olması oybirliğiyle kabul edildi.



??? 3 Ekim 2019



Yönetici tarafından yazılan bu haber, 403 defa okunmuştur.


YORUM YAZ


Ercan Atilgan
Sayın abim uğur isilak memleketine ne tür hizmet vermiş Aksarayda bende aksarayliyim diyen bir kişinin ismi verilemez daha önceleri şehir stadina rahmetli olan 2 futbolcu abimizin biri kaleci Erdal diğerine sefa dogan nın ismi olarak Erdal sefa stadı olsun dedık karşı çıktılar verilen ismi protesto ediyorum
yakışır
şu meclise uyumaya değil çalışmaya gidiyorum deyip de meclisin ilk açıldığı gün uyuyan milletvekili uğur ışılak mı? bunun yüzünden 3 ay milletvekilliği yapa bilmiş tekrarlanan seçimlerde aday gösterilmeyen şarkıcı mı? ne diyek hemşerim. pek işlevi olmayacağını düşündüğüm kültür merkezine yakışır.
Korkmaz
Ugur Isilak'in bu gune kadar s.kochisar'a ne gibi katkisi olmustur?
Kendi cabasiylami bu kadar göz önüne gelmistir? Yoksa birilerine yaranarakmi olmustur?
Konya'da büyükşehir konserinden kac bin tl götürmüştür?
Hukumete yakin olmanin mukafatimidir?
Hangi hizmetler etmistir?
Konserlere gelmis para almadan mi gitmistir?
Kultur merkezine ismi verilirken neden s.kochisar vatandaşına sorulmamistir?
Bir anket yapilmadan edilmeden biz koyduk tamam bitti demek siz bilmezsiniz biz bilirizlerle bu isler olmaz. Anket yapilsaydi eminim %60'i hayir cikardi.
the misafir
Vere vere bunun adınımı verdiniz. O kadar geçmişte yaşamız insanımız dururken..Kişiliğiyle efendiliğiyle Neşet ERTA? dururken.. ama doğru AKP li olduğu için verdiniz değil mi.. Zamanla döneminiz değişir bu yalaka uykucuyu kimse tanımaz ama Neşet ERTA? hiç eskimez. Biliniz. Neşet ERTA? siyaset üstü bir insandı. ?ahsım adına kabul etmiyorum.
Bülent ?EN
Memleketimizde çok daha değerli insanlar varken neden bir kültür merkezine Neşet ERTA? gibi tüm toplumun hayranlık duyduğu bir sanatçıya dil uzatacak kadar hadsiz birinin adını verdiniz çok merak ediyorum.Çok üzüldüm şahsen; hak etmiyor
?Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ?EREFLİKOÇHİSAR ÇENGEL GAZETESİ hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer GÜNCEL HABERLER Haberleri

Tümü

YAZARLAR

SON YORUMLANANLAR

EN ÇOK TIKLANANLAR

ilancomtr

Emekçioğlu

?.K.YEM

Tekin İnşaat

Yıldırım İnşaat

Hazır beton

Muammer'in Yeri




İzinsiz kopyalanamaz.

Adres : Çengel Gazetecilik - Matbacılık Ofset Tesisleri - Ekici Mah Ali Babacan Cad. Koçaş Pasajı No:16-20
Tel :0.312 687 1544
Faks : 0.312 687 1544
Bu site 0.141 saniyede yüklenmiştir. [Hata Bildir]
alman kurdu