03 Ekim 2018, 16:17 - Anasayfa // GÜNCEL HABERLER Haberi yazdır
İlçemizde iki ayrı telefon dolandırıcılığı meydana geldi ve yaklaşık toplam 80 bin lira değerindeki altınlar dolandırıcılara kaptırıldı.
* İlk olarak Emek mahallesinde oturan bayanı arayan bir şahıs, telefonda kendisini polis olarak tanıttığını ve şahsın bir kuyumcunun soyulduğunu, orada bayanın kimliğinin bulunduğunu, bunun üzerine evdeki altınları incelemek üzere karakola getirmesi gerektiğini belirtmesi üzerine bayanın evinde bulunan 40 bin lira değerindeki altınları karakola götürdüğü sırada kendini polis olarak tanıtan şahsın altınları istemesi üzerine bayanın altınları o şahsa verdiği öğrenildi.
* İkinci olayda şeyh kuyusu mahallesinde meydana geldi.
52 yaşındaki M.A. isimli bir bayanı telefonla arayarak kendini savcı diye tanıtan bir şahsın, “2016 yılındaki darbe girişiminde isminin karıştığını, kurtulması için para ve altınları Ankara’da tarif ettiği bir yere getirmesi gerektiği, inceledikten sonra tekrar para ve altınları alabileceklerini” söylemesi üzerine, M.A.’nın yaklaşık 40 bin lira değerindeki para ve altınları Ankara’ya kadar tarif edilen yere götürdüğünü ifade etti.Tekrar telefonla aradığı şahıslara ulaşamayan M.A. isimli bayan, dolandırıldığını anlayarak olayı hemen Emniyet Müdürlüğüne aktardığı ve şikayette bulunduğu belirtildi.
4 Ekim 2018
Yönetici tarafından yazılan bu haber, 604 defa okunmuştur.
YORUM YAZ
BU HABER İÇİN HENÜZ YORUM EKLENMEMİŞTİR.

Diğer GÜNCEL HABERLER Haberleri
TümüSON YORUMLANANLAR
-
Bozkurt yeniden seçildi
Hikmet Bozkurt tek aday olarak yeniden seçildi...
-
Kazanırsa neler yapacak?
KAZANIRSA NELER YAPACAK?...
-
Uğur Atılgan’ın Yarı Yıl Mesajı
Uğur Atılgan’ın Yarı Yıl Mesajı...
-
MHP Meclis seçimine girecek
MHP Meclis seçimine girecek...
-
Ortaya çıkacak her türlü sonuç kendilerine aittir
Ünsal’ın ittifaka yönelik açıklaması...
EN ÇOK TIKLANANLAR
-
Şereflikoçhisar'da yaşamı güzelleştirmeye adayım
Şereflikoçhisar'da yaşamı güzelleştirmeye adayım...
-
Kazanırsa neler yapacak?
KAZANIRSA NELER YAPACAK?...
-
Vefat Edenler / 14 Şubat 2019
Vefat Edenler / 14 Şubat 2019
-
Çevre Temizliğinde neden duyarsızız?
Çevre Temizliğinde neden duyarsızız?
-
Foça Başsavcılığına hemşehrimiz atandı
Foça Başsavcılığına hemşehrimiz atandı...