18 Aralık 2019, 14:39 - Anasayfa // GÜNCEL HABERLER Haberi yazdır

Şereflikoçhisarlı hemşehrileriyle buluşacak

Şereflikoçhisarlı hemşehrileriyle buluşacak

x

Belediye Başkanı Almanya’ya Gitti...

Belediye Başkanı Memiş Çelik, Karandere Dostluk ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen “Tuzgölü gurbetçi gecesine” katılmak için Almanya’ya gitti.

MECLİS TOPLANTISINDA KARAR ALINMIŞTI
Belediye Başkanı Memiş Çelik ve Meclis Üyelerinin düzenlenecek geceye katılmaları için Aralık Ayı Belediye Meclis toplantısında oybirliğiyle karar alınmıştı.

Buna göre; Başkan Memiş Çelik’in yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Cafer Tayyar Altuğ ve Belediye personeli Barış Koçak da kendisine eşlik etti.

HEMŞEHRİLERİYLE BİRARAYA GELECEK
15-30 Aralık 2019 tarihleri arasında yurtdışında kalacak olan Belediye Başkanı Memiş Çelik; 21 Aralık 2019 Cumartesi günü geceye katılarak Şereflikoçhisarlı hemşehrileriyle biraraya gelecek.

Birlikte olmak ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen geceye sanatçılar Oğuz Yılmaz, Lara ve Grup Alaturka da katılarak şarkılarıyla renk katacaklar.

BAŞKAN VEKİLİ EYÜP ALTUNDAĞ
Belediye Başkanı Memiş Çelik’in 15 günlük izni süresince yerine Belediye Meclis Üyesi Eyüp Altundağ vekalet edecek.


  19 Aralık 2019



Yönetici tarafından yazılan bu haber, 8035 defa okunmuştur.


YORUM YAZ


BU HABER İÇİN HENÜZ YORUM EKLENMEMİŞTİR.
 Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ŞEREFLİKOÇHİSAR ÇENGEL GAZETESİ hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer GÜNCEL HABERLER Haberleri

Tümü

Tekin İnşaat

ilancomtr

Emekçioğlu

Ş.K.YEM

Yıldırım İnşaat

Hazır beton

Muammer'in Yeri

İzinsiz kopyalanamaz.

Adres : Çengel Gazetecilik - Matbacılık Ofset Tesisleri - Ekici Mah Ali Babacan Cad. Koçaş Pasajı No:16-20
Tel :0.312 687 1544
Faks : 0.312 687 1544
Bu site 0.109 saniyede yüklenmiştir. [Hata Bildir]
vds Kiralik Projeksiyon Ankara Ostim Elektrikçi Batikent Elektrikçi film izle