05 ?ubat 2020,?16:23 -?Anasayfa // GÜNCEL HABERLER Haberi yazdır
Yunus Emre Halk Kütüphanesinin, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının 15 gün tatilinde ziyaretçi sayısının iki kat arttığı öğrenildi.
Yaklaşık 4500 üye sayısının olduğu kütüphaneye günlük ziyaretçi sayısı 130-140 üye olurken 15 günlük tatil boyunca bu sayı iki kat artığı belirtildi.
İlk-Orta-Lise ve Üniversite Öğrencileri olmak üzere 7’den 70’e herkesin gittiği kütüphanede, ders çalışılıyor ya da kitap okunuyor.
Sıcak ortamın ve sessizliğin hakim olduğu kütüphaneyi ziyaret eden öğrencilerin neden kütüphaneyi tercih ettiklerini? sorduğumuzda; “Sıcacık ve sessiz bir ortam. İstediğimiz kitaplardan da yararlanabiliyoruz. Gerek ders çalışmamızda gerekse kitap okumamızda verim sağlandığı bir ortam. Kütüphaneye gelmeleri konusunda, tüm öğrencilere de tavsiye ederiz? şeklinde konuştular.
?? 6 ?ubat 2020
Yönetici tarafından yazılan bu haber, 354 defa okunmuştur.
YORUM YAZ
Diğer GÜNCEL HABERLER Haberleri
TümüYAZARLAR
-
MUSTAFA YÜCEL
Sorunu sahiplenmek...
SON YORUMLANANLAR
-
Altaylı Uğur Işılak'ı eleştirdi
Altaylı Uğur Işılak'ı eleştirdi...
-
İlgisizlik İlçemize yakışmıyor
İlgisizlik İlçemize yakışmıyor...
-
Doğalgaz tüp esnafını da olumsuz etkiledi
Doğalgaz tüp esnafını da olumsuz etkiledi...
-
?ubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
?ubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı...
-
7'den 70'e herkes gidiyor
Kütüphanenin ziyaretçi sayısı iki kat arttı...
EN ÇOK TIKLANANLAR
-
Yakalanan şahıslar adliyeye sevk edildi
Uyuşturucu içerken yakalandı...
-
Vefat Edenler / 13 ?ubat 2020
Vefat Edenler / 13 ?ubat 2020...
-
İmar Planı Yeniden Düzenleniyor
İmar Planı Yeniden Düzenleniyor...
-
Daima halktan, haktan ve emekten yana olacağız
Daima halktan, haktan ve emekten yana olacağız...
-
İlçemiz nüfus dağılımı
İlçemiz nüfus dağılımı...
ilancomtr
Emekçioğlu

?.K.YEM

Tekin İnşaat

Yıldırım İnşaat

Hazır beton

Muammer'in Yeri

ayrica birden fazla kütübhanenin olmasi,ve bu kütüphanelerde bu ise Uygun emekli ögretmen,memur veya bu ise gönüllü insanlarin belli zamanlarda ücret almadan hizmet vermeleri,cok önemlidir diyorum.
okuma aliskanliginin mutlaka gelismesi,kütüp hanenin kirsalla dialok kurmasi onlarada ulasmasi,önemli görüyorum,tarimadayali olan sereflokochisar herkesin yaptigi ise Uygun kitablarin ulastirilmkasi faydali olacaktir.kütüp hane calisma alanini genisletmeli,ama nasil? mesela meslek odalarai STK lari bu isi programlarina Uygun göre bilirlermi?
Ülkemizde yasanan verimsizligin zincirini kirmanin yollari arastirmA ve gelistirmelerin önünün acilmasi icin okul ve okul sonrasi okuma aliskanliginin gelistirilmesi,kisi okumaya alistimi yasamina daha kolay yön verecektir diyorum.bugüne Kadar kütüphanelere gereken önem cerilmemistir sonucuda iyi olmamistir.Bir kütüp hane binasi neden olmasin.I