28 Ekim 2020, 17:21 - Anasayfa // GÜNCEL HABERLER Haberi yazdır

İlçemiz Belediye Meclisi Olağanüstü toplandı ve toplantıda, 2021 yılına ait belirlenen 35 Milyon TL Belediye Bütçesi oybirliğiyle kabul edildi.
5393 Sayılı Belediye kanununun 62.maddesi gereğince 2021 yılına ait Belediye Bütçesini görüşmek üzere Olağanüstü Meclis toplantısı yapıldı.
Toplantıda, plan ve bütçe komisyonu tarafından hazırlanan raporda belirlenen 35 Milyon TL’lik bütçe oybirliğiyle kabul edildi.
Toplantıyı, gazetemiz sahibi Mustafa Yücel’i anarak başlatan Başkan Çelik; “52 yılını deviren yerel basınımızın kıymetli sahibi Mustafa Yücel’i kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum, sevenlerine de sabırlar diliyorum. Gerçekten yerel basınımız için önemli bir kayıp. Allah rahmet eylesin tekrar.”şeklinde konuştu.
Konuşmasından sonra 2021 yılına ait Belediye Bütçesini görüşmek için toplantıya devam eden Başkan Çelik, plan ve bütçe raporunu komisyon başkanı Bünyamin Kılıçaslan’a okutturdu.
29 Ekim 2020
Yönetici tarafından yazılan bu haber, 29077 defa okunmuştur.
YORUM YAZ
BU HABER İÇİN HENÜZ YORUM EKLENMEMİŞTİR.

Diğer GÜNCEL HABERLER Haberleri
Tümü
Gazetemiz sahibi Mustafa Yücel, yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybederek...
Tekin İnşaat
SON YORUMLANANLAR
-
Belediye İnşaat Mühendisi istifa etti
Kısa bir süre önce bir mimar ve bir avukat ile birlikte İnşa...
-
Adaylar eşit oy alınca Kızılay seçimi ertelendi
Önceki yönetimin Kızılay Genel Merkezi tarafından görevden a...
-
Yeni Tapu Müdürü göreve başladı
2015 yılında İlçemiz Tapu Müdürü Tuncer Öngün’ün tayininin ç...
-
ANMA - Turan Yeşilöz
ANMA - Turan Yeşilöz...
-
Acımızın Tarifi Yok
Gazetemiz sahibi Mustafa Yücel, yoğun bakımdaki yaşam mücade...